Aktuellt

Det genuina ledarskapet

Ledarutvecklingsprogram för dig som vill stå stadigt och tryggt i ständig förändring. 

Programmet rustar dig för att navigera i ett snabbrörligt arbetsliv. Under ett års tid får du möjlighet att bygga en hållbar och holistisk plattform som utvecklar både dig som chef och din verksamhet.

Det har aldrig varit så krävande att vara ledare som nu. Du förväntas hålla koll på dig själv, dina medarbetare och din omvärld samtidigt som du ska leverera, prestera, vara lönsam och konkurrenskraftig. Det är lätt att gå vilse, tappa styrfart och ibland också fotfästet.

Det enda du kan hålla dig i när det stormar är dig själv. Att skapa tid och utrymme för reflektion och insikt om dina personliga förutsättningar kan därför vara en värdefull investering.

Vi jobbar med tre utgångspunkter:

Värderingar – din identitet och din övertygelse

Vilja - dina drivkrafter och din potential

Val – dina mål och din riktning i livet

Mer om Det genuina ledarskapet

För vem är programmet?

Det genuina ledarskapet är till för dig som vill stärka ditt ledarskap. Du vill utveckla dig själv och din yrkesroll. Du kan vara chef, ledare eller konsult med egen erfarenhet av organisation och ledarskap eller så är du nyfiken på att ta en sådan roll. Det är ditt förhållningssätt som är avgörande.

Vad får jag med mig?

En plattform för att vidareutveckla ditt personliga ledarskap med välgrundade mål och riktning framåt.
Ökad självmedvetenhet genom aktivt arbete, reflektion och andras feedback.
Perspektiv på dig själv genom samtal med andra.
Insikt om egna värderingar och drivkrafter som förutsättningar för det genuina ledarskapet.

Vad innehåller programmet?

Före kursstart: Inventering av dina drivkrafter genom ett webbaserat självskattningsverktyg som du får individuell feedback på av guiderna.

18-19 oktober 2019: Internat (lunch-till-lunch) på Västkusten. Därefter 5 tillfällen om 4 timmar (16.00-20.00) i centrala Göteborg fram till juni 2020.
21 november  
16 januari 
16 mars  
16 april 
28 maj  
Fika samt middag ingår vid varje tillfälle.

Investering: 24 000 kr ex moms inkl föreläsningar, arrangemang, förplägnad, kost och logi under det inledande internatet.

Värderingar, vilja och val – så bygger du en hållbar plattform

Under programmet arbetar du i grupp och på egen hand för att identifiera vad du långsiktigt vill uppnå för dig själv och din verksamhet.

Genuina samtal om det som är viktigt på riktigt

Vi bjuder in inspiratörer som generöst delar med sig av sina egna upplevelser och livsberättelser. Det blir genuina samtal om det som är viktigt på riktigt.

För att få till den tillitsfulla dialogen är vi en grupp om max 12 personer. Tillsammans utforskar vi självkännedom, drivkrafter, mål och mening för att hantera en komplex och kaotisk vardag.

Inventering av dina drivkrafter

Innan programmet startar gör du en onlinebaserad inventering och analys av dina drivkrafter och får individuell återkoppling på resultatet.

Lägg till individuell coaching

För dig som vill gå på djupet med din egen personliga utveckling finns möjlighet att addera individuell coaching med Ylva eller Lena. Kontakta oss för ett upplägg som passar just dig.

Dina guider under programmet

Aktuellt

Kommande öppna evenemang och erbjudanden.

2019: Boka mig som coach på Yogaakademiens resor i Spanien och Italien

I sommar har jag ett unikt samarbete med Yogaakademien och de resor som Helena Karlsson gör till Spanien (vecka 25) och Italien (vecka 36 och 37).

Jag reser med som professionell coach och bollplank för deltagarna och erbjuder individuella samtal.

Helena och jag har tidigare arbetat tillsammans – bland annat i resan ”Ledarutveckling och yoga” till Gardasjön. När jag i år fick utmärkelsen Årets Yogi bestämde vi oss för att förstärka vårt samarbete och det känns som en ynnest att nu få finnas till hands för Helenas kursdeltagare på henne Medelhavsresor.

När vi utövar yoga kan det sätta igång tankar, känslor och processer inom oss. Det kan då vara värdefullt att ha ett bollplank och professionell coach att resonera med. Vi sitter i olivlunden, tar en espresso vid vattenbrynet eller kanske en walk and talk i de undersköna omgivningarna.

Många upplever att yoga och coachning är en mycket bra kombination för ”samtal med sig själv”. Det resulterar ofta i nya insikter, lärdomar och perspektiv. Eller som jag brukar säga: A-ha:s och Oh-no:s.

”Ylvas förmåga att möta varje individ med närvaro och värme är unik. I samtalen med henne fick jag insikter om vilken kraft som finns inom mig och vilka värderingar jag verkligen vill leva efter. Kombinationen av yoga och coachning är oslagbar och den majvecka jag tillbringade vid Gardasjön 2018 tillsammans med Ylva och Helena var fantastisk.”

Mandana Hadjikani

Tandläkare, Göteborg

BOKA DITT SAMTAL REDAN I DAG

Fyll i intresseanmälan nedan eller mejla mig direkt så bokar vi in ett förutsättningslöst samtal där vi tillsammans undersöker hur vi kan lägga upp vår coachning.

Observera att jag har ett begränsat antal timmar på varje resa så boka gärna i förväg för att vara säker på att du får den tid du önskar.

Vad är coachning?
Coachning är en tankeväckande och kreativ process som inspirerar dig till att maximera din personliga och professionella potential. Oavsett var du står idag är coachning ett sätt att ta avgörande steg i en ny riktning. Vad vill du åstadkomma? Hur ska du göra för att lyckas? Kapaciteten och svaren finns inom dig.

Tricket är att plocka fram dem, förtydliga och förvandla dem till aktiva handlingar och nya vanor. Det gör jag med frågor och konkreta övningar. Poängen med att ställa frågor är att du själv får kontroll på din situation, dina val och vad som kan fungera för dig. Därmed äger du dina lösningar själv. En coach serverar aldrig några facit.

Mer om mig
Jag har 30 års erfarenhet av ledarskap, bland annat som hög chef på flera av landets mediehus. Sedan 2016 driver jag mitt eget bolag med fokus på team- och ledarutveckling samt ett hållbart arbetsliv för alla. Jag har en certifiering som professionell coach via International Coach Federation (ICF). I dag har jag klienter och samarbetspartners över hela världen. I februari i år fick jag den fina utnämningen Årets Yogi.

Du kan också läsa mer på om mig här.

Välj din resa

Ta nästa steg med MAY Strategies

Chefscoach

Låt en coach guida dig till dina professionella mål.

Team­utveckling

En teamutvecklare lockar fram det bästa ur din arbetsgrupp.

Mentor

En egen mentor ger dig det stöd du behöver, när du behöver det.

Talare

Starta förändringsarbetet med en inspirerande talare.

Har du frågor och funderingar eller
vill du boka ett möte?