Aktuellt

Kommande öppna evenemang och erbjudanden.

2019: Boka mig som coach på Yogaakademiens resor i Spanien och Italien

I sommar har jag ett unikt samarbete med Yogaakademien och de resor som Helena Karlsson gör till Spanien (vecka 25) och Italien (vecka 36 och 37).

Jag reser med som professionell coach och bollplank för deltagarna och erbjuder individuella samtal.

Helena och jag har tidigare arbetat tillsammans – bland annat i resan ”Ledarutveckling och yoga” till Gardasjön. När jag i år fick utmärkelsen Årets Yogi bestämde vi oss för att förstärka vårt samarbete och det känns som en ynnest att nu få finnas till hands för Helenas kursdeltagare på henne Medelhavsresor.

När vi utövar yoga kan det sätta igång tankar, känslor och processer inom oss. Det kan då vara värdefullt att ha ett bollplank och professionell coach att resonera med. Vi sitter i olivlunden, tar en espresso vid vattenbrynet eller kanske en walk and talk i de undersköna omgivningarna.

Många upplever att yoga och coachning är en mycket bra kombination för ”samtal med sig själv”. Det resulterar ofta i nya insikter, lärdomar och perspektiv. Eller som jag brukar säga: A-ha:s och Oh-no:s.

”Ylvas förmåga att möta varje individ med närvaro och värme är unik. I samtalen med henne fick jag insikter om vilken kraft som finns inom mig och vilka värderingar jag verkligen vill leva efter. Kombinationen av yoga och coachning är oslagbar och den majvecka jag tillbringade vid Gardasjön 2018 tillsammans med Ylva och Helena var fantastisk.”

Mandana Hadjikani

Tandläkare, Göteborg

BOKA DITT SAMTAL REDAN I DAG

Fyll i intresseanmälan nedan eller mejla mig direkt så bokar vi in ett förutsättningslöst samtal där vi tillsammans undersöker hur vi kan lägga upp vår coachning.

Observera att jag har ett begränsat antal timmar på varje resa så boka gärna i förväg för att vara säker på att du får den tid du önskar.

Vad är coachning?
Coachning är en tankeväckande och kreativ process som inspirerar dig till att maximera din personliga och professionella potential. Oavsett var du står idag är coachning ett sätt att ta avgörande steg i en ny riktning. Vad vill du åstadkomma? Hur ska du göra för att lyckas? Kapaciteten och svaren finns inom dig.

Tricket är att plocka fram dem, förtydliga och förvandla dem till aktiva handlingar och nya vanor. Det gör jag med frågor och konkreta övningar. Poängen med att ställa frågor är att du själv får kontroll på din situation, dina val och vad som kan fungera för dig. Därmed äger du dina lösningar själv. En coach serverar aldrig några facit.

Mer om mig
Jag har 30 års erfarenhet av ledarskap, bland annat som hög chef på flera av landets mediehus. Sedan 2016 driver jag mitt eget bolag med fokus på team- och ledarutveckling samt ett hållbart arbetsliv för alla. Jag har en certifiering som professionell coach via International Coach Federation (ICF). I dag har jag klienter och samarbetspartners över hela världen. I februari i år fick jag den fina utnämningen Årets Yogi.

Du kan också läsa mer på om mig här.

Välj din resa

Ta nästa steg med MAY Strategies

Chefscoach

Låt en coach guida dig till dina professionella mål.

Team­utveckling

En teamutvecklare lockar fram det bästa ur din arbetsgrupp.

Mentor

En egen mentor ger dig det stöd du behöver, när du behöver det.

Talare

Starta förändringsarbetet med en inspirerande talare.

Har du frågor och funderingar eller
vill du boka ett möte?