Aktuellt

Vill du också ta ditt ledarskap till nästa nivå?

Arbeta med mig som din coach och eget bollplank under 2020

Vi står inför ett nytt arbetsår med nya utmaningar. För dig som vill rusta dig och bli tryggare som chef är Premiumpaketet det optimala programmet. Boka ett gratis strategisamtal med mig för att ta reda på hur du kan växa som ledare.

Det är ofta tufft och ensamt på toppen. Som chef och ledare förväntas du hålla koll på mycket. Din verksamhet, dina medarbetare, din omvärld och givetvis dig själv. Samtidigt ska du leverera, prestera, vara lönsam och konkurrenskraftig.

Då är ett externt bollplank och stöd ovärderligt. Skrolla ner för att se Lejla Mundzic, Johan Jakobsson och Emma Mattsson berätta om varför de jobbar med mig som coach. Alla tre har valt Premiumpaketet, som är ett årslångt individuellt coachingprogram. Programmet är till för dig som tar ditt ledarskap på allvar och vill investera i en långsiktig utveckling. Ledare som själva vill växa hjälper också andra vidare. Så hela organisationen har glädje av din investering.

”Jag hjälper dig att ta fram din framgångsplan och säkerställa att du steg för steg når dina mål!”

Vad ingår i MAY Strategies premiumpaket?

 • Inledande halvdagsworkshop inklusive lunch.
 • Regelbundna träffar på cirka en och en halv timme under tolv månader. I snitt en gång per månad.
 • Snabb hjälp i dina akuta arbetssituationer.
 • En presentbox med en unik reflektionsbok, en designad tekopp och en påse med MAY:s favoritte.
 • BONUS 2020: MAY Strategies interaktiva onlinekurs i självledarskap Ta kommando över ditt liv.

Premiumpaketet innebär att du får

 • Perspektiv på dig själv som ledare, dina medarbetare och din verksamhet.
 • Stöd och guidning i dina beslut och strategier.
 • Möjlighet att prestigelöst testa dina tankar och idéer.
 • Egen tid för självreflektion och analys av vad du verkligen vill åstadkomma.
 • Kliva ut ur din bekvämlighetszon och utmanas.
 • Ett bollplank som alltid står på din sida och stöttar dig i ur och skur.

All inclusive. Det finns inte något tak på antalet tillfällen vi ses och du kan alltid kontakta mig när du känner att du behöver. 

Vi utgår alltid från din arbetsvardag och fokuserar på det som just du behöver. Det kan handla om affärsmål, organisationsutveckling, relationer till medarbetare, arbetsbelastning, motivation eller något annat. Du bestämmer!

Vi träffas på MAY:s kontor i Göteborg eller Stockholm – eller på din arbetsplats om du föredrar det.  Vi kan också komplettera våra fysiska möten med samtal online samt mejl och telefonkontakt. 

Mer om Ylva

MAY Strategies drivs av mig, Ylva M Andersson, och bygger på 30 år av affärsmässigt ledarskap, kommunikation och organisation.

Jag brinner för att se människor växa och använda hela sin kapacitet. En drivkraft jag haft i hela mitt yrkesliv. Såväl i mina olika chefsroller på TV4, Sveriges Radio och Sveriges Television som nu, i rollen som coach och mentor till chefer och ledningsgrupper i många olika branscher.

Min genuina ledarerfarenhet tillsammans med kompetensen som professionell certifierad coach (PCC) inom International Coach Federation Professionell innebär att jag kan hjälpa dig att ta fram en framgångsrik plan och säkerställa att du steg för steg når dina mål.

Ylva M Andersson

PREMIÄR: Onlinekurs i självledarskap och personlig utveckling

1 oktober var det premiär för MAY Strategies första webbaserade utbildning Ta kommando över ditt liv – en kurs i självledarskap med Årets Yogi.

Det känns väldigt roligt att äntligen kunna dela med oss av våra idéer, verktyg och förhållningssätt till många fler. Dessutom lättillgängligt via din dator eller telefon när och var du vill.

Det här en kurs för dig som vill åstadkomma förändring i ditt liv, men aldrig riktigt får till det.

Tricket är att du alltid måste börja med dig själv. Under kursen arbetar vi med att plocka fram vad du behöver för att leda dig själv och fatta medvetna beslut. Du får verktyg för att börja ta ut en ny riktning.

För vem är kursen i självledarskap?

Kursen passar alla som
… vill göra aktiva val i stället för att bara ”åka med” i livet.
… känner att orken tryter, som är splittrade och stressade.
… kämpar med att fokusera och prioritera sig själva.
… vet att det finns ett annat sätt att leva, men aldrig får till den där förändringen som gör skillnad.
Du behöver inte vara chef och leda andra utan detta handlar om att du ska få strategier för att leda dig själv. Självledarskap, helt enkelt.

Ta Kommando Över Ditt Liv

Vad ingår i kursen i självledarskap?

 • Fem lektioner med inspelade föreläsningar. Vi pratar bland annat om vad hjärnan behöver för att fungera optimalt, hur du kan bli mer medveten om dina egna beteenden samt hur du kan sätta gränser för dig själv.
 • En loggbok med reflektionsfrågor efter varje lektion där du får skriftlig, individuell feedback från Ylva.
 • Praktiska tips, kreativa övningar och konkreta verktyg.
 • Ett unikt meditationspass.
 • Ett skräddarsytt yogaprogram att använda i din vardag.
 • Specialpris på coachning med Ylva under kursen.
 • Ett digitalt kursintyg när du är klar.
 • Tillgång till kursen under 12 månader.

Vad är yoga bra för?

Kombinationen av personlig utveckling och yoga är kraftfull. Yoga handlar om tre delar  - fysiska rörelser, andning och meditation. När vi landar i vår kropp, fördjupar vår andning och lyckas hitta fokus och närvaro är vi också redo att arbeta med oss själva: våra beteenden, våra vanor och livsval.

Och du som aldrig varit i närheten av en yogamatta tidigare: Det här är enkla rörelser som du kan göra vid ditt skrivbord i dina vanliga kläder – välgörande såväl för den vana utövaren som för nybörjaren.

Vad lär du dig på kursen i självledarskap?  

Kursen leder dig till ökad kreativitet, personlig effektivitet, självinsikt och självkännedom. Förändring, alltså!

Du kommer att märka att du börjar ifrågasätta dina invanda tanke- och beteendemönster. Om du regelbundet använder verktygen i kursen får du också en långsiktig effekt med högre livskvalitet på många plan.

Du stärker din självkännedom och din kroppskännedom. Du ökar din självkänsla och förbättrar din koncentrationsförmåga.

Du lär dig vad hjärnan behöver för att fungera optimalt och att det är du som styr din hjärna - inte tvärtom.

Du får strategier för att slå ner på takten fysiskt och mentalt för att kunna fokusera – bland annat via ett meditationspass framtaget enbart för den här kursen samt några enkla och effektiva fysiska yogarörelser att använda i din vardag.

Du arbetar med att sätta gränser och tydliggöra vad du vill fylla ditt liv med.

Ylva M Andersson är din kursledare och i kursen väver hon samman sin egen gedigna chefserfarenhet med yogans traditioner. Ylva har under många år inspirerats av yoga för att hitta balans i ett hektiskt vardags- och yrkesliv. Bland annat var hon under sin tid som chef för SVT i Göteborg pionjär när hon inrättade ett Stilla Rum för medarbetarna. För detta tilldelades hon i år priset ÅRETS YOGI