Bli en ännu bättre talare

Medveten och effektiv kommunikation är ett avgörande verktyg för dig som leder andra.


MAY Strategies hjälper dig med all sorts kommunikation så att du formulerar rätt budskap, framför det på rätt sätt, i rätt kanal och når rätt effekt.


Stöd i presentations- och mötesteknik, rådgivning inför ett avgörande tal, trygghet under ett viktigt medieframträdande eller hjälp med pricksäkra formuleringar i ett mejl eller inbjudan. 


Med sin egen breda journalistbakgrund samt erfarenhet som ansvarig utgivare för några av Sveriges mest välrenommerade samhällsredaktioner är Ylva M Andersson också själv flitigt anlitad som moderator och talare.


Talarträning

Vill du bli skickligare på att nå ut med ditt budskap till åhörarna och själv känna dig mer bekväm? Vi hjälper dig med att från framförandets upplägg till kroppsspråk och val av kläder.

En erfaren moderator

Med mångårig bakgrund som journalist och mediechef är Ylva van vid att ställa de rätta frågorna. Genom att vara väl förberedd och påläst ser hon till att få ut det allra bästa av talare och gäster.

Anlita Ylva som talare

Pedagogisk, konkret och inspirerande – Ylva är en flitigt anlitad talare. Innehållet skräddarsys självfallet utifrån just din organisation och era specifika behov.

Fånga publiken - en kurs från MAY Academy

Fånga publiken är en videokurs för dig som vill öka närvaron när du talar inför en publik. Handfasta tips och praktiska checklistor ger dig en strategi för hur du förbereder, genomför och utvärderar ett framförande – alltid med mottagaren i fokus.

 

För bara 799 kronor har du tillgång till utbildningen under helt ett år och du genomför den i din egen takt.

Häng med i det senaste!