Kunder och samarbets-partners

Vi är stolta för förtroendet att få arbeta med många olika branscher. Börsbolag, entreprenörer, akademien och offentlig sektor.


Och eftersom ingen är expert på allt är vi glada över att ha ett nätverk av samarbetspartners, som vi varmt rekommenderar och som ofta arbetar tillsammans med MAY. 

Ett urval av våra kunder

Samarbetspartners

Day2Day Leadership har utvecklat konceptet Ledarskapsarenan, som är ett årslångt träningsprogram med ett gediget utbildningsmaterial (även digitalt). Det riktar sig till chefer på alla nivåer och alla branscher. Bolaget har ett 20-tal konsulter över hela landet och Ylva är en av dem.

ICF

International Coach Federation är det globala branschorganet för professionella coacher. Ylva är medlem i ICF sedan 2017 och certifierad på PCC-nivå. Alla som är medlemmar i ICF genomgår avancerad utbildning, kompetensutvecklar sig kontinuerligt och följer omfattande etiska riktlinjer.

Lena är senior rekryteringskonsult med bakgrund inom den globala fordonsindustrin. Förutom att Lena är en fena på excutive search och rekrytering gör hon ofta chefsutvärderingar samt stöttar och coachar i karriärutveckling. Lena och Ylva genomför olika chefs- och utvecklingsprogram tillsammans.

MiL Institute är ett av landets mest välrenommerade managementinstitut. Här erbjuds kvalificerad ledarskapsutveckling och organisationsutveckling. Ylva ingår i MiL:s konsultnätverk sedan 2018.

Torun är skribent och fotograf. Hon har arbetat många år i Paris, bland annat som korrespondent för Tidningarnas Telegrambyrå. Nu är hon verksam på Österlen. Torun berättar historier – i text eller bild (eller både ock) – och lyckas alltid förmedla något alldeles extra. Torun och Ylva arbetar tillsammans i olika projekt.

Talent Q erbjuder kvalitativa och webbaserade personlighets- och färdighetstester. Ylva är certifierad i Drives, Dimensions och Elements. Testerna är användbara vid exempelvis teamutveckling, individuell coachning eller för att inventera styrkor och utvecklingsområden.

Under sina intensiva chefsår använde Ylva dagligen verktyg från yogan för att hitta stabilitet och fokus. 2019 utnämndes hon till Årets Yogi. Tillsammans med yogaläraren Helena Karlsson på Yogaakademien genomför Ylva workshops och resor där ledar- eller personlig utveckling integreras med yoga.