Scen och kommunikation

Medveten och effektiv kommunikation är ett avgörande verktyg för dig som leder andra.


MAY Strategies hjälper dig med all sorts kommunikation så att du formulerar rätt budskap, framför det på rätt sätt, i rätt kanal och når rätt effekt.


Stöd i presentations- och mötesteknik, rådgivning inför ett avgörande tal, trygghet under ett viktigt medieframträdande eller hjälp med pricksäkra formuleringar i ett mejl eller inbjudan. 


Med sin egen breda journalistbakgrund samt erfarenhet som ansvarig utgivare för några av Sveriges mest välrenommerade samhällsredaktioner är Ylva M Andersson också själv flitigt anlitad som moderator och talare.


Talarträning

Vill du bli skickligare på att nå ut med ditt budskap till åhörarna och själv känna dig mer bekväm? Vi hjälper dig med att från framförandets upplägg till kroppsspråk och val av kläder.

En erfaren moderator

Med mångårig bakgrund som journalist och mediechef är Ylva van vid att ställa de rätta frågorna. Genom att vara väl förberedd och påläst ser hon till att få ut det allra bästa av talare och gäster.

Anlita Ylva som talare

Pedagogisk, konkret och inspirerande – Ylva är en flitigt anlitad talare. Innehållet skräddarsys självfallet utifrån just din organisation och era specifika behov.

MAY Academy

MAY Academy är en ständigt växande digital lärplattform där vi delar med oss av vår kunskap. Här kan du enkelt ta del av våra kurser och vårt utbildningsmaterial i både mobilen och på datorn.

 

Här hittar du en hel del matnyttigt att ladda ner gratis: checklistor, guider och lathundar. Här finns också vår e-bok Leda i kris, som publicerades i början av coronapandemin och som fått en helt fantastisk spridning. Och så kurser som Fånga publiken och Ta kommando över ditt liv.

Häng med i det senaste!