Teamutveckling

Teamutveckling lockar fram det bästa ur din arbetsgrupp

I teamutveckling jobbar Ylva tätt ihop med såväl chefer som medarbetare för att analysera och utveckla arbetsgruppen till ett samspelt och högpresterande team.

När medarbetarna drar åt olika håll räcker nämligen inte individuell kompetens och handlingskraft hela vägen. MAY Strategies rustar dig, din arbetsgrupp och hela din organisation för att stärka er konkurrenskraft genom gemensamt ansvar, ökat mod och fokus på ständig förändring.

Tydliga förutsättningar etableras tidigt i projektet för att säkra tilliten mellan deltagarna. Var och hur mycket kan du inkludera medarbetarna i dina beslut? Hur bjuder du in dem till att bidra? Vilket handlingsutrymme och vilka mandat vill du ge dem? När medarbetarna ser att deras förslag och input ger resultat och blir verklighet växer deras engagemang och förtroende.

MAY Strategies arbetar med många typer av organisationer inom olika branscher. Bland uppdragsgivarna för teamutveckling finns intresseorganisationer och börsbolag, startups och kommunala bolag, små och stora aktörer. Grunden för ledarskap, organisation och kommunikation är lika giltiga för dem alla.

3 T:n för att bli ett team

  • Tillit till sig själv och varandra
  • Tydliga, gemensamma mål
  • Tid tillsammans
Vi anlitade MAY Strategies för att leda min avdelning genom vårt ”identitetsarbete”. Ylva bidrog med energi, inspiration och en fast hand på vår resa. Efter övningarna med henne har vi nu ett gäng som är stoltare och mer sammansvetsade än någonsin. Nyckeln till framgång var framförallt förberedelsearbetet, både med mig som chef och med min ledningsgrupp.

Magnus Bäckström

produktchef för konsumentprodukter, Essity
MAY Strategies har hjälpt mig att utveckla min personal till ett självgående, högpresterande och effektivt team. Ylva är både snabbtänkt och genomtänkt, både tuff och lätt att arbeta med. Genom att sätta fingret på viktiga saker och ge konstruktiv kritik, utvecklar hon både mig och mina anställda. Hon har värdefull erfarenhet av att hantera konflikter och utmaningar, av att leda stora organisationer med mycket personal och starka personligheter.

Magnus Dahlgren

VD, Fritz Magnus

Ta nästa steg med MAY Strategies

Chefscoach

Låt en coach guida dig till dina professionella mål.

Team­utveckling

En teamutvecklare lockar fram det bästa ur din arbetsgrupp.

Mentor

En egen mentor ger dig det stöd du behöver, när du behöver det.

Talare

Starta förändringsarbetet med en inspirerande talare.

Har du frågor och funderingar eller
vill du boka ett möte?