Talare

Starta förändringsarbetet med en inspirerande talare

En bra talare gör mer än att prata.

Behöver du och din organisation en nystart på resan mot framtiden? Känner du att ledarskapet, medarbetarskapet, organisationen och kulturen i bolaget behöver uppgraderas – men du vet inte hur? Söker du konkreta, verkningsfulla redskap för att aktivera medarbetarnas fulla potential och driva ett levande förändringsarbete?

Då ska du kontakta MAY Strategies och boka en föreläsning med Ylva. Som talare delar hon med sig av sina lärdomar och erfarenheter, av framgångar men också motgångar. Med närvaro och tydlighet förmedlar hon sin syn på vad som krävs av ledarskap och nya organisationsmodeller för att säkra lönsamhet och konkurrenskraft.

Ylvas kunskaper och förmåga att fånga en publik gör henne till en uppskattad talare. Hon är lika pedagogisk och inspirerande i föreläsningar för hundratals personer som i små, interaktiva workshops med en handfull deltagare. Det mänskliga samspelet är centralt, oavsett storlek på lokal och publik. Hennes kvaliteter som kommunikatör är värdefulla även i rollerna som coach, mentor och teamutvecklare.

Kanske vill du själv bli en bättre talare? Ylva hjälper dig även med detta, som en del av coachning eller mentorskap, eller i en separat master class med fokus på presentationsteknik.

Ylva är ofta anlitad som moderator.

3 uppskattade föreläsningar

  • Change By Default: Gå från att leda i förändring till att leva i förändring.
  • Speed & Agility: Så fattar du beslut på 208 sekunder.
  • Så överlever du ett mediedrev: Ylva vet att det blåser på toppen och vilket pris du kan få betala för att stå upp för dina värderingar. Vad händer med dig som ledare och människa, och hur tar du dig upp igen?
Vi anlitade MAY Strategies för HR NU, ett event för chefer i offentlig sektor. Som talare är Ylva självklar och närvarande, med hög trovärdighet. Hon bara är, och det är fantastiskt. Om man behöver en förändring kan Ylva ge konkreta verktyg som gör det lättare att ta första steget och omsätta det i praktiken. Hon är väldigt affärsorienterad och ”hands on”.

Therése Birnstingl

utbildnings- och medlemsansvarig, Sveriges HR-förening

Ta nästa steg med MAY Strategies

Chefscoach

Låt en coach guida dig till dina professionella mål.

Team­utveckling

En teamutvecklare lockar fram det bästa ur din arbetsgrupp.

Mentor

En egen mentor ger dig det stöd du behöver, när du behöver det.

Talare

Starta förändringsarbetet med en inspirerande talare.

Har du frågor och funderingar eller
vill du boka ett möte?