När la du tid på egen ledarutveckling? Följ med oss till Italien. I ett unikt ledarskapsprogram med yoga får du redskap att stärka din självkännedom för att hantera ständig förändring och ett hetsigt yrkesliv. 

 

 

Att vara chef är roligt och utvecklande. Att tillsammans med andra ta ut riktning och mål och se visioner bli verklighet är fantastiskt.

Men att vara chef är också stressigt och tufft. Och det har nog aldrig varit så krävande som nu. Du förväntas hålla koll på omvärlden med ständiga förändringar och samtidigt leverera och vara lönsam. Det är lätt att gå vilse och tappa styrfart.

Många famlar efter ett hållbart och medvetet sätt att navigera både för sig själva och sina medarbetare.

Jag har själv letat efter vägledning för att undvika att köra slut på mig själv och min omgivning, men aldrig hittat rätt. Det finns en uppsjö av olika ledarprogram. Jag har gått mängder av dem, men de allra flesta fokuserar enbart på vår rationella förmåga.

När jag inte hittade ett ledarprogram som bygger självkännedom, balans och stabilitet så skapade jag ett själv.

För när vi väljer att också öka insikten om oss själva, våra egna behov och drivkrafter –  då ökar också vår kapacitet att leda klokt.

En unik ledarutveckling för hållbarhet och självkännedom

Jag är därför glad och stolt över att tillsammans med Helena Karlsson på Yogaakademien kunna erbjuda en helt unik kombination av fördjupad ledarskapsutbildning och yoga. Det är ledarutveckling där vi ger plats för ”hela chefen” och där du får konkreta verktyg för att ta dig an dig själv och din verksamhet med större trygghet.

Helena Karlsson Ylva M Andersson
Vi bjuder in dig till ett unikt program för chefer som vill utveckla ett personligt och hållbart eget ledarskap.

Under en vecka i maj (7-12 maj 2018) skapar vi utrymme för dig att få en fördjupad självkännedom för att trivas med att leda i ständig förändring. Veckan innehåller ledarutveckling, reflektion, yoga och meditation.

Vi arbetar såväl i grupp som på egen hand för att du ska hitta fram till vad du långsiktigt vill uppnå för dig själv, dina medarbetare och din verksamhet.

Helena och jag har valt att förlägga vår ledarutveckling till ett av   våra absoluta favoritställen: Före detta klostret Casa di Accoglienza il Carmine i San Felice del Benaco, 10 minuters promenad från Gardasjön. Klosterområdet och kyrkan är från 1400-talet.

Här får vi den miljö som vi tror spelar stor roll för nya perspektiv och insikter: lugn, enkelhet, underskön natur och god mat.

I San Felice del Benaco kan du helt och hållet fokusera på dig och din egen utveckling.

Utbildningen riktar sig till dig som har ett chefsansvar i dag.
Veckan innehåller 20 timmars ledarutveckling och 10 timmars yoga. Du behöver inga förkunskaper i yoga. Klasserna passar såväl nybörjaren som den vana utövaren.

Läs mer om ledarutveckling & yoga i Italien

I pdf:en kan du läsa mer om resan. Om oss. Om kursdagarna. Priser och mycket annat. Vi har ett begränsat antal platser.

 

Varmt välkommen!