Integritet, cookies och personuppgifter

Denna policy förklarar hur vi samlar dina personuppgifter och din möjlighet att välja hur uppgifterna ska användas. MAY Strategies följer svensk dataskyddslagstiftning och är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter enligt nedan.

För oss är integritet en självklarhet. MAY Strategies behandlar alltid personuppgifter med stor respekt och säkerhet. Behandlingen sker för att fullfölja vårt uppdrag på bästa sätt, vilket ligger i vårt yttersta intresse och är nödvändigt för att fullgöra överenskommelser och avtal med våra klienter.

När du kontaktar eller besöker oss kan vi samla vi in personuppgifter om dig. De uppgifter vi samlar in är i regel namn, telefonnummer och mejladres. Uppgifterna är alltid relaterad till MAY Strategies verksamhet och kommer aldrig att säljas till annan part. Vi behandlar personuppgifter för att kunna följa upp i våra pågående uppdrag samt för att skicka information eller marknadsföring om de föreläsningar, kurser, workshops eller andra tjänster du bokat eller anmält intresse för.

Vi tar in och behandlar den information som är nödvändig för att vi på bästa sätt ska kunna uppfylla vårt avtal med dig. Vi behandlar även personuppgifter för att kunna efterleva gällande lagar och förbättra våra tjänster online.

Varför använder vi cookies?

Cookies vi använder förbättrar våra tjänster. Några av våra tjänster behöver cookies för att fungera, medan andra finns för att göra våra tjänster snabbare och smidigare. MAY Strategies kan även använda marknadsföringscookies för att anpassa och förbättra din upplevelse av hemsidan, i marknadsföring och i tredjepartsannonsering. Behandlingen sker med ditt medgivande till direktmarknadsföring. Cookies från vår plattform för marketing automation (Mailchimp) gör att vi kan vara mer relevanta i kommunikation med dig.

Personuppgifter som du själv delgett kan MAY Strategies använda för att förbättra möjligheten att leverera mer relevant information på hemsidan eller via annonskanaler.

Analyscookies samlar in information om hur användare interagerar med vår hemsida vilket ger oss lärdomar om övergripande interaktionsmönster. Denna data hjälper oss att förbättra din upplevelse på hemsidan.

Annonscookies samlar in information om dina aktiviteter och visat intresse på vår hemsida så att vi kan visa relevant och målinriktad annonsering på andra plattformar.

Uppgifterna sparas till dess du begär att inte längre få del av marknadsföringsmaterial eller när du varit inaktiv i tre år.

Hur du kan kontrollera dina cookies

Du kan ändra användningen och omfattningen av cookies direkt i webbläsaren på din enhet. För mer information, se aboutcookies.org. Du ska till exempel kunna välja att blockera alla cookies, endast acceptera förstapartscookies eller radera cookies när du stänger ner din webbläsare.

Tänk på att vissa av de funktioner och tjänster som vi erbjuder inte fungerar om du blockerar eller raderar cookies.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller vill att vi uppdaterar eller raderar dina uppgifter så hör av dig till oss. Vill du avregistrera dig från nyhetsbrev hittar du mer info i sidfoten på nyhetsbrevet. Eftersom vi tar dataskydd på största allvar har vi ett dataskyddsombud som hanterar dataskyddsfrågor, som du når på william@maystrategies.se.

Denna cookiepolicy uppdaterades 9 maj 2019.

Ta nästa steg med MAY Strategies

Chefscoach

Låt en coach guida dig till dina professionella mål.

Team­utveckling

En teamutvecklare lockar fram det bästa ur din arbetsgrupp.

Mentor

En egen mentor ger dig det stöd du behöver, när du behöver det.

Talare

Starta förändringsarbetet med en inspirerande talare.

Har du frågor och funderingar eller
vill du boka ett möte?