Har vänt och vridit på frågan om nyhetsbrev en längre tid. Ska jag eller ska jag inte skriva? Jo. Jag ska. Och jag tror att du kommer att vilja ha dem.

Japp. Det låter kanske lite kaxigt … men jag tror faktiskt att det går att producera nyhetsbrev med – just det!  – nyhetsvärde. Och nu vill jag bruka allvar av den här kraftfulla kanalen och det vore en ära att ha dig som prenumerant.

Det handlar inte om att jag, som flickan på bilden, kommer travande med ett rött kuvert och ger dig innehållet direkt i handen. I stället får vi hålla till godo med mejl. Men jag hoppas att känslan ska vara densamma. Att du får något tankeväckande och samtidigt hjärtevarmt i e-breven från MAY.

Varför ska du prenumerera på MAY Strategies nyhetsbrev?

  1. För att du kommer att få ta del av min kunskap och expertis genom tips och texter som oftast inte publiceras någon annanstans.
  2. För att du kan läsa våra nyheter och unika erbjudanden allra först.
  3. För att jag bjuder på inspiration och axplock från egna erfarenheter. Både de goda exemplen och de lite sämre, som när det går åt skogen.

Självklart kommer mycket i våra nyhetsbrev att handla om jobb och arbetsliv. Om ledarskap, om kommunikation och om hållbar utveckling. Men eftersom jag är övertygad om att livet på jobbet hänger ihop med livet utanför jobbet (hur har man någonsin kunnat påstå något annat?) tar vi oss också an sådant som ligger inom den ”personliga sfären”.

  1. Med min bakgrund inom journalistiken ligger jag alltid nära nyhetsflödet. Det går av ohejdad vana. Räkna därför med att jag i mina nyhetsbrev tar avstamp i och ger perspektiv på det som är aktuellt i vår omvärld. Oavsett om det handlar om informationsstrategin kring Coronaviruset, IVO:s kritik av sjukvården, ledarskapet hos världens makthavare eller rektorer som överskrider sina mandat för att säkerställa att eleverna når kunskapskraven.  

Hur ofta kommer MAY Strategies nyhetsbrev?

Jag utlovar ingen specifik frekvens. De kommer när det känns rätt och angeläget. Jag kommer att göra allt jag kan för att mina nyhetsbrev ska vara värdefulla för dig och jag vill väldigt gärna ha din feedback.   

Hur sajnar jag upp för MAY Strategies nyhetsbrev?

Lätt som en plätt. Bara klicka här.

Vi hörs i din inbox.

Välkommen!