Chefscoach

Låt en chefscoach guida dig till dina professionella mål

En chefscoach hjälper dig att bli din egen ledare.

Vi människor tänker till stor del samma tankar från dag till dag, men för att åstadkomma förändring och utvecklas behöver vi öka andelen nya tankar. Då hjälper chefscoachen dig till nya, värdefulla insikter och idéer genom att ställa frågor som utmanar dig att hitta egna vägar till dina professionella mål.

Är du VD, avdelningschef, teamledare eller alldeles i början av din karriär? Oavsett var du står idag är coachning ett sätt att ta avgörande steg i en ny riktning. Vad vill du åstadkomma? Hur ska du göra för att lyckas? Kapaciteten och svaren finns inom dig. Tricket är att plocka fram dem, förtydliga dem och förvandla dem till aktiva handlingar och nya vanor. Det gör vi med frågor och konkreta övningar, i fysiska möten eller via onlineverktyg.

Poängen med att ställa frågor är att du själv får kontroll på din situation, dina val och vad som kan fungera för dig. Därmed äger du dina lösningar själv. Din chefscoach serverar aldrig några facit.

Coachningen börjar alltid med ett möte som undersöker förutsättningarna för ett samarbete. Då klargör vi också vilka förväntningar du har och hur vi vill arbeta tillsammans. Därefter kan vi börja ta itu med de tre stegen till din framgång: mål, plan och handling.

Klicka här för att boka ett kostnadsfritt strategisamtal

3 steg till framgång

  • Mål: Vad vill du uppnå?
  • Plan: Hur tar du dig dit?
  • Handling: Hur får du det gjort?
MAY Strategies har coachat vår ledningsgrupp till ökad samsyn om vad vi behöver satsa på online och i sociala medier, och vi har nu påbörjat de steg som vi behöver ta för att nå målet. Jag har väldigt stort förtroende och respekt för Ylva. Hon har en enorm erfarenhet, är kunnig, och får verkligen med sig alla i rummet. Att arbeta med henne känns som ett riktigt samarbete och partnerskap snarare än att köpa en tjänst.

Helene Öhman

kundansvarig, Prové
Då balansen mellan arbetsliv och privatliv var på väg att tippa över åt helt fel håll, gick jag till Ylva och MAY Strategies för att få hjälp. Hon ringade in mig som person, och genom de frågor hon ställde i coachningen insåg jag hur jag faktiskt själv kan välja att rikta min energi åt olika håll. Resultatet efter några möten blev att jag valde att säga upp mig, och använda energin till något annat! Ett beslut som jag idag är mycket glad att jag tog.

Ingela Wadbring

adjungerad professor, avdelningen för medie- och kommunikationsvetenskap vid Mittuniversitetet

Ta nästa steg med MAY Strategies

Chefscoach

Låt en coach guida dig till dina professionella mål.

Team­utveckling

En teamutvecklare lockar fram det bästa ur din arbetsgrupp.

Mentor

En egen mentor ger dig det stöd du behöver, när du behöver det.

Talare

Starta förändringsarbetet med en inspirerande talare.

Har du frågor och funderingar eller
vill du boka ett möte?