Många av oss lever och verkar under vår kapacitet och förmåga.

Du har förmodligen talanger och färdigheter som inte kommer till sin rätt. Du kanske inte förmår se alla nya vägar eller möjligheter. Du blockeras av rädslor, stress eller dåliga relationer. Du har drömmar och ambitioner – men det blir liksom aldrig av att du förverkligar dem. Vi stannar sällan upp och tar oss tid att reflektera och göra aktiva val.

MAY Strategies erbjuder olika sorters stöd för dig som vill utvecklas och hitta din fulla kraft och potential. Vi jobbar med enskilda individer, men också med grupper och hela organisationer. Det kan handla om en kort insats eller om ett längre program. Du väljer.

Här hittar du några färdiga paket inom såväl coachning som mentorskap. Självklart vill du prata med Ylva innan du går in i ett samarbete. Boka din individuella rådgivning längre ner. 

Hör av dig så resonerar vi om vad som passar dig bäst utifrån var du befinner dig och vilka mål du har. Vi skräddarsyr alla våra erbjudanden så att du ska få ut maximalt av den tid och de resurser du lägger i arbetet med oss.

Vi utgår från Göteborg, men verkar också i både Stockholm och på Orust. Det finns ingen geografisk begränsning.

Vi arbetar också online.

Ledarutveckling med yoga i Italien

När la du tid på egen ledarutveckling? Följ med oss till Italien.

ledarutveckling ylva m andersson coach

Coachning

Att arbeta tillsammans med en professionell coach handlar om att skapa motivation och åstadkomma förändring. Du utvecklar personliga och/eller yrkesmässiga mål och formulera planer och strategier för att nå dem. Det görs genom att coachen ställer frågor som hjälper dig att hitta egna svar och lösningar. Coachning är inte rådgivning och inte terapi.

Ylva M Andersson är certifierad coach på ACC-nivå via International Coach Federation (ICF).

Chefsboosten: Stöd till chefer och ledare

Det är ofta ensamt på toppen. Som chef och vd är du klämd från många håll. Tempot och förväntningarna är höga. Genom coachning får du möjlighet att för en stund lägga det dagliga ”harvandet” åt sidan och reflektera över vem du är som chef och ledare, vad du vill åstadkomma och vilka värden du vill bygga i din verksamhet tillsammans med dina medarbetare.

Att arbeta med ett externt bollplank ger dig fördjupade insikter om dig själv och hur du samspelar och kommunicerar med andra. Du blir mer flexibel och tolerant och vågar möta förändring på ett mer självklart sätt.

Akutläge? Hjälp med en särskild utmaning

Du står inför något som du tycker är svårt. En komplex förändring på jobbet. En större presentation som du bävar för. Du har gjort en felrekrytering. Du har trampat i klaveret. Det är en kris eller konflikt under uppsegling …

Oavsett vad det handlar om så tar vi oss an detta metodiskt och med det tempo som krävs för att du inte ska tappa frågan, farten – eller motivationen.

Karriärcoachning

För dig som vill komma vidare i din karriär eller hitta ett nytt arbete.

För dig som inte riktigt vet vad du vill. Du kan vara i början av din karriär – eller inte ens det. Du kanske ska välja en första inriktning i ditt arbetsliv. Plugga, göra en resa eller ta ett sabbatsår. Tuffa beslut där ett externt bollplank är till stor hjälp.

Ny på jobbet? Så blir du framgångsrik i din nya roll.

Att introducera sig som ny chef på ett nytt jobb är roligt men krävande. Det sägs att man har 100 dagar på sig. Det är nog en klyscha, men vi vet av egen erfarenhet att den första tiden på ett nytt jobb är avgörande för att nå långsiktig framgång. En felaktig introduktion kan bli dyrköpt för både dig och företaget.

Hur tar du dig an allt det nya och skapar förtroende hos dina nya medarbetare?
Hur lär du känna organisationens kultur och ”hjärtslag”?
Vilka befintliga rutiner och strukturer vill du behålla och vilka vill du justera?
När är det läge att börja göra de förändringar du önskar – i verksamheten, bland dina medarbetare eller annat? Och hur gör du?

När du är ny på jobbet är det många val som ska göras och beslut som ska fattas. Många vill dessutom ”syna dig” och försöka presentera sin bild av hur det ”egentligen är här på firman”.

Vi bollar strategier och lägger upp en introduktionsplan för dig i din nya position.

Soloföretagare? Ensam med allt

Allt hänger på dig. Du jobbar jämt. Du har svårt att lyfta blicken, tänka och göra en långsiktig plan när saker och ting ska levereras i den dagliga businessen här och nu.

Att ta hjälp av ett bollplank för att få perspektiv på dig själv, din tid, din kompetens och ditt företag är värdefullt. Genom att avsätta en timme då och då får du hjälp att arbeta långsiktigt och strategiskt.

Mentorskap

En mentor innebär både chefs- och ledningsstöd samt personlig utveckling.

En mentor är en samtalspartner och ett bollplank. Lyssnar, men utmanar dig också. Till skillnad från coachen kan mentorn ge råd och bidra med exempel från sin egen erfarenhet och karriär. Mentorn bjuder på både framgångar och bakslag. På så vis kan du få värdefulla perspektiv på en situation du själv befinner dig i eller på ett dilemma du brottas med.

Du får en helt egen arena där du är i centrum och där du får testa idéer utan att prestera.

Som mentor bjuder Ylva också på sitt eget professionella nätverk.

ledarutveckling walk and talk

Boka ett kostnadsfritt samtal

Självklart vill du prata med Ylva innan du går in i ett samarbete. Boka din individuella rådgivning här.